MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tłuszcz należy wylać na rozgrzaną patelnię. Dopiero, gdy...
fot. Pixabay

10 błędów, które popełniamy w kuchni. Unikaj ich!

9. Smażenie na zimnym oleju

Tłuszcz należy wylać na rozgrzaną patelnię. Dopiero, gdy osiągnie odpowiednią temperaturę powinieneś położyć swój produkt. Jeśli położysz go za wcześnie, produkt wchłonie tłuszcz - potrawa będzie bardziej kaloryczna i może być mniej smaczna.




























Zobacz również

Profesor Jan Miodek odwiedzi Opole. Zaprasza dzisiaj na spotkanie autorskie

Profesor Jan Miodek odwiedzi Opole. Zaprasza dzisiaj na spotkanie autorskie

Mali artyści zachwycili na rozpoczęcie Dni Jędrzejowa [NOWE ZDJĘCIA]

Mali artyści zachwycili na rozpoczęcie Dni Jędrzejowa [NOWE ZDJĘCIA]

Polecamy

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Ta kreacja przykuwa oko. Oto sukienka, która musi się znaleźć w twojej szafie

Ta kreacja przykuwa oko. Oto sukienka, która musi się znaleźć w twojej szafie

Boisz się rachunków za prąd? Czas zacząć oszczędzać. Sprawdź, jak zrobić to z głową

GORĄCY TEMAT
Boisz się rachunków za prąd? Czas zacząć oszczędzać. Sprawdź, jak zrobić to z głową