Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Barszcz wielkanocny na golonce

Fot. Stock
Fot. Stock
Przepis Magdaleny Gasztold ze Świdwina

Składniki:

1 litr kwasu z kiszonej kapusty,
kości,
golonka,
wędzona kiełbasa,
przyprawy.
Jajka ugotowane,
1/2 śmietany,
chrzan z kwasem.

Wykonanie

Kwas z kiszonej kapusty gotować z mięsem. Doprawić do smaku ulubionymi przyprawami. Na koniec dodać posiekane białka jajek, zaprawić śmietaną z utartymi żółtkami i chrzanem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gp24.pl Głos Pomorza