Już drugi raz w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowym odbył się Master Chef Powiatu Bytowskiego. To turniej dla uczniów szkół gastronomicznych pozwalający na doskonalenie umiejętności praktycznych, rozwijanie uzdolnień i zainteresowań kulinarnych.
Tematem tegorocznych zmagań był sandacz i warzywa sezonowe oraz truskawki w deserze.
W konkursie wzięło udział 8 uczestników z 4 szkół. Pierwsze miejsce zajęli goście - Powiatowy Zespół Szkół Nr 1 w Kościerzynie, drugie miejsce Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Łodzierzy oraz trzecie Zespół Szkół Ekonomiczno – Usługowych w Bytowie.
Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?