Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Piotr Baron o Przedpełskim: - Na Pawła lał się straszny hejt

Piotr Baron o Przedpełskim: - Na Pawła lał się straszny hejt

Anita Sokołowska skąpana w słońcu. Z gracją eksponuje swoje długie zgrabne nogi

Anita Sokołowska skąpana w słońcu. Z gracją eksponuje swoje długie zgrabne nogi

Polecamy

Niedziela pełna sportowych emocji. Gdzie i o której obejrzeć?

Niedziela pełna sportowych emocji. Gdzie i o której obejrzeć?

Trzy polskie sztafety z olimpijskimi biletami. Biało-Czerwone szaleństwo na Bermudach

Trzy polskie sztafety z olimpijskimi biletami. Biało-Czerwone szaleństwo na Bermudach

„Polska Księżniczka” w brazylijskim ogniu. Jednoznaczny werdykt w walce Kowalkiewicz

„Polska Księżniczka” w brazylijskim ogniu. Jednoznaczny werdykt w walce Kowalkiewicz