Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Cross Małego Straceńca w Głogowie. Mali zawodnicy pobiegli na Górkowie. FOTO, WIDEO

Cross Małego Straceńca w Głogowie. Mali zawodnicy pobiegli na Górkowie. FOTO, WIDEO

Otwarcie sezonu motocyklowego w Pelplinie. Integracja, występy, konkursy i zabawa

Otwarcie sezonu motocyklowego w Pelplinie. Integracja, występy, konkursy i zabawa

Polecamy

Iga Świątek rozbiła rywalkę! Prawie "rowerek" dla Rumunki

Iga Świątek rozbiła rywalkę! Prawie "rowerek" dla Rumunki

Nowa konkurencja na igrzyskach. Tomala: W sztafecie możemy walczyć o najwyższe lokaty

Nowa konkurencja na igrzyskach. Tomala: W sztafecie możemy walczyć o najwyższe lokaty

Iga Świątek wkroczyła w świat gier wideo. Dziś walczy w Madrycie

Iga Świątek wkroczyła w świat gier wideo. Dziś walczy w Madrycie