Jak powstają pączki? Byliśmy w Piekarni Staropolskiej (wideo, zdjęcia)

red
W piekarni Staropolska w Słupsku przygotowania do Tłustego Czwartku rozpoczynają się już dzień wcześniej. Najpierw smażone są faworki a następnie pączki. Ich wypiek rozpoczął się o godzinie 17 a zakończył około północy (zrobiono ich około 14 tysięcy sztuk). Zapraszamy do galerii zdjęć.
W piekarni Staropolska w Słupsku przygotowania do Tłustego Czwartku rozpoczynają się już dzień wcześniej. Najpierw smażone są faworki a następnie pączki. Ich wypiek rozpoczął się o godzinie 17 a zakończył około północy (zrobiono ich około 14 tysięcy sztuk). Zapraszamy do galerii zdjęć. Łukasz Capar
W piekarni Staropolska w Słupsku przygotowania do Tłustego Czwartku rozpoczynają się już dzień wcześniej. Najpierw smażone są faworki a następnie pączki. Ich wypiek rozpoczął się o godzinie 17 a zakończył około północy (zrobiono ich około 14 tysięcy sztuk). Zapraszamy do galerii zdjęć.

Ćwiczenia WOT w pasie przygranicznym z Białorusią

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie