Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jak powstają pączki? Byliśmy w Piekarni Staropolskiej (wideo, zdjęcia)

red
W piekarni Staropolska w Słupsku przygotowania do Tłustego Czwartku rozpoczynają się już dzień wcześniej. Najpierw smażone są faworki a następnie pączki. Ich wypiek rozpoczął się o godzinie 17 a zakończył około północy (zrobiono ich około 14 tysięcy sztuk). Zapraszamy do galerii zdjęć.
W piekarni Staropolska w Słupsku przygotowania do Tłustego Czwartku rozpoczynają się już dzień wcześniej. Najpierw smażone są faworki a następnie pączki. Ich wypiek rozpoczął się o godzinie 17 a zakończył około północy (zrobiono ich około 14 tysięcy sztuk). Zapraszamy do galerii zdjęć. Łukasz Capar
W piekarni Staropolska w Słupsku przygotowania do Tłustego Czwartku rozpoczynają się już dzień wcześniej. Najpierw smażone są faworki a następnie pączki. Ich wypiek rozpoczął się o godzinie 17 a zakończył około północy (zrobiono ich około 14 tysięcy sztuk). Zapraszamy do galerii zdjęć.
od 7 lat
Wideo

Tadeusz Płużański - Dlaczego warto pielęgnować pamięć o wyklętych

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na gp24.pl Głos Pomorza