Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jutro ruszają targi Gastro-Hotel w Kołobrzegu

Iwona Marciniak [email protected] Tel. 94 347 35 99 Fot. Archiwum
Jutro w kołobrzeskiej hali Milenium, rozpoczynają się targi branży gastronomicznej Gastro-Hotel. Wstęp na imprezę jest bezpłatny. Program targów Gastro Hotel (29.02-2.03)

środa, 29 lutego

godz. 10 - uroczyste rozpoczęcie targów

godz. 10 - 17 - Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach na stoisku Akademii Carvingu;

godz. 10.10 - konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim - Kuchnie Świata;

godz. 10.30 - 11.30 Savior-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie (płatne);

godz. 11.45 - Pokój hotelowy wraz z łazienką - profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz;

12.15 - Barmańskie Show Krzysztofa Drabika - pokaz;

12.30 - 13 - Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej (płatne);

13.30 - szkolenie z Zakresu bezpieczeństwa żywności z elementami zasad systemu HACCP z wydawaniem certyfikatów;

13.30, 14.30 i 15.30 - Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarsko- gastronomicznej - szkolenie;

16.45 - ogłoszenie wyników konkursu Kulinarna uczta Gastro-Hotel;

 

czwartek, 1 marca godz. 10- 17- Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach;

godz. 10.30 - Zaczynam na swoim - jakie czynniki decydują o prowadzeniu własnej działalności - szkolenie;

godz. 11 - Barmańskie Show Krzysztofa Drabika - pokaz;

godz. 12.30 - Pokój hotelowy wraz z łazienką -profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz;

godz. 13.30 , 14.30 ,15.30 - Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarsko- gastronomicznej - szkolenie;

godz. 13 - szkolenie z Zakresu bezpieczeństwa żywności z elementami zasad systemu HAC

 

piątek, 2 marca godz. 10- Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach;

godz. 10 - konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim

godz. 10 - 11.30 - Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii -współczesne trendy - warsztaty dla szkół (płatne);

godz. 10.30- 13.30 - Wino w gastronomii - kurs Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko-Gastronomicznych (płatne);

godz. 11 - konkurs - Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego

godz. 11.45 - Pokój hotelowy wraz z łazienką -profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz;

godz. 12.45 - 14 Savior-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie (płatne);

Godz. 14 - ogłoszenie wyników konkursu Regionalne Sekrety Smaku w kat. Szkoły;

 

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gp24.pl Głos Pomorza