środa, 29 lutego
godz. 10 - uroczyste rozpoczęcie targów
godz. 10 - 17 - Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach na stoisku Akademii Carvingu;
godz. 10.10 - konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim - Kuchnie Świata;
godz. 10.30 - 11.30 Savior-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie (płatne);
godz. 11.45 - Pokój hotelowy wraz z łazienką - profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz;
12.15 - Barmańskie Show Krzysztofa Drabika - pokaz;
12.30 - 13 - Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej (płatne);
13.30 - szkolenie z Zakresu bezpieczeństwa żywności z elementami zasad systemu HACCP z wydawaniem certyfikatów;
13.30, 14.30 i 15.30 - Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarsko- gastronomicznej - szkolenie;
16.45 - ogłoszenie wyników konkursu Kulinarna uczta Gastro-Hotel;
czwartek, 1 marca godz. 10- 17- Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach;
godz. 10.30 - Zaczynam na swoim - jakie czynniki decydują o prowadzeniu własnej działalności - szkolenie;
godz. 11 - Barmańskie Show Krzysztofa Drabika - pokaz;
godz. 12.30 - Pokój hotelowy wraz z łazienką -profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz;
godz. 13.30 , 14.30 ,15.30 - Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarsko- gastronomicznej - szkolenie;
godz. 13 - szkolenie z Zakresu bezpieczeństwa żywności z elementami zasad systemu HAC
piątek, 2 marca godz. 10- Carving - pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach;
godz. 10 - konkurs Kulinarna uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim
godz. 10 - 11.30 - Przyjęcia okolicznościowe w gastronomii -współczesne trendy - warsztaty dla szkół (płatne);
godz. 10.30- 13.30 - Wino w gastronomii - kurs Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko-Gastronomicznych (płatne);
godz. 11 - konkurs - Stół dobrze nakryty- aranżacja i obsługa stołu okolicznościowego
godz. 11.45 - Pokój hotelowy wraz z łazienką -profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa - pokaz;
godz. 12.45 - 14 Savior-vivre - dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości - szkolenie (płatne);
Godz. 14 - ogłoszenie wyników konkursu Regionalne Sekrety Smaku w kat. Szkoły;
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?