Prawie 40 oryginalnych przepisów polecanych przez najpopularniejsze restauracje, bary, kawiarnie, piekarnie, pizzerie, a także najzdolniejszych kelnerów i kucharzy z regionu słupskiego i bytowskiego zamieścimy w specjalnym dodatku "Głosu Pomorza" już we wtorek.
Na ośmiu stronach znajdziecie receptury m.in. na aromatyczne zupy, dania z mięs i ryb, z sezonowych warzyw i owoców oraz na orzeźwiające napoje i rozpływające się w ustach słodkości.
Dowiecie się również, jakie lokale w regionie słupskim proponują najlepszą, zdaniem naszych czytelników, kuchnię.
Przewodnik "Smaki Pomorza" już we wtorek z "Głosem".
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?