Przed nami trzy dni spotkań ze specjalistami branży gastronomicznej i hotelarskiej.
GASTRO-HOTEL to impreza, która odbywa się każdego roku w pięciu miejscach Polski, słynących z wzmożonego ruchy turystycznego. Kołobrzeg otwiera listą odwiedzanych miast. Stąd targi przemieszczą się do Olsztyna, Torunia, Rzeszowa i Wrocławia.
Te wyjątkowe targi do swego rodzaju wędrujące kompendium najnowszej wiedzy o prowadzeniu hotelarsko - gastronomicznego biznesu.
- Szczególną wagę przykładamy do atrakcyjnego programu naszej imprezy - mówi organizatorka targów Małgorzata Kryszak. - Poza różnego rodzaju konkursami kulinarnymi i pokazami proponujemy naszym gościom udział w specjalnie dla nich przygotowanych szkoleniach i warsztatach.
Poprowadzą je m.in.: Teresa Kucharska, która wie wszystko o przygotowaniach i obsłudze konferencji, urządzaniu hoteli i najwyższej jakości obsłudze gości; Paweł Góźdź, sommelier z Centrum Kształcenia Sommelierów i Kadr Hotelarsko - Gastronomicznych, Adam Serwatka, mistrz barmański, czy Marek Widomski, kucharz członek Klubu Szefa kuchni.
Targi rozpoczynają się w środę o godz. o godz. 10. Już pierwszego dnia będzie można zobaczyć m.in. pokaz rzeźbienia w owocach i warzywach oraz zobaczyć w akcji kucharzy rywalizujących w konkursie Kulinarna Uczta GASTRO - HOTEL.
Wskaźnik Bogactwa Narodów, wiemy gdzie jest Polska
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?