MKTG SR - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe wydawnictwa Buchmann

Kuchnia Grecji odkryta na nowo. Bartek Kieżun wspomina deser na pożegnanie Aten. „Będę zadowolony, gdy moje opowieści będą łamać stereotypy”

Bartek Kieżun opowiada o Atenach

Znany dziennikarz kulinarny opowiada tym razem historię Aten przez pryzmat kuchni greckiej. Kliknij w obrazek i przesuwaj strzałkami, aby zobaczyć przepis na souvlaki, czyli marynowaną wieprzowinę na szpadach.

Zobacz również

Sprawdź co Cię czeka w najbliższym tygodniu - Horoskop. Wróżka Roma przepowiada

Sprawdź co Cię czeka w najbliższym tygodniu - Horoskop. Wróżka Roma przepowiada

Koncert Urszuli Dudziak z okazji 10-lecia CK "Browar B." we Włocławku. Zdjęcia, wideo

Koncert Urszuli Dudziak z okazji 10-lecia CK "Browar B." we Włocławku. Zdjęcia, wideo

Polecamy

Perfekcyjna, złota Zwolińska! Wielki dzień Polek na ME w Lublanie

Perfekcyjna, złota Zwolińska! Wielki dzień Polek na ME w Lublanie

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Manchester City przegrał mistrzostwo Anglii

Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”

Sabalenka o drugim finale w dwa tygodnie ze Świątek: „Nie będę ostrożna, zaryzykuję”