Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Mięso do gulaszu

2. Magda Gessler podpowiada, jak prawidłowo usmażyć mięso do gulaszu: należy podsmażać je na patelni stopniowo, by nie obniżyć temperatury tłuszczu. Dzięki temu mięso nie dusi się, nie puszcza soków i zachowuje pełnię smaków.

Zobacz również

Wypadek w centrum Skierniewic. Zablokowany jeden pas alei Niepodległości

Wypadek w centrum Skierniewic. Zablokowany jeden pas alei Niepodległości

Przysięga 156 żołnierzy dobrowolnej zasadniczej służby wojskowej [ZDJĘCIA]

Przysięga 156 żołnierzy dobrowolnej zasadniczej służby wojskowej [ZDJĘCIA]

Polecamy

Efekt motyla. Przyczyny i skutki

Efekt motyla. Przyczyny i skutki

Szał w Madrycie. Król mączki gra dalej. Udany rewanż

Szał w Madrycie. Król mączki gra dalej. Udany rewanż

Iga Świątek przepełniona dumą. ''To był najlepszy mój mecz w tym roku''

Iga Świątek przepełniona dumą. ''To był najlepszy mój mecz w tym roku''