Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
KUCHARZ ROKU...

MISTRZOWIE SMAKU 2018 - Poznaj liderów plebiscytu

KUCHARZ ROKU
Julian Zielonka, Dolina Charlotty, Słupsk
Julian Zielonka, kandydat do tytułu Najlepszego Kucharza w plebiscycie Mistrzowie Smaku, od wielu lat zajmuje się gastronomią.
Od szkolnych lat wiązał swoją przyszłość ze sztuką kulinarną, dlatego też postanowił pójść do technikum gastronomicznego w Gdańsku.
Swoją karierę rozpoczął jako nastolatek w trójmiejskiej Metamorfozie. Kolejny przystankiem w na jego ścieżce zawodowej był gdański hotel Hilton oraz poznański lokalu Hugo. W późniejszym czasie pracował w Sous Chef w Londynie, restauracji z „trzema sztućcami”. Jest to odznaczenie przyznawane za p oziom i jakość wystroju, jakość obsługi i atmosferę lokalu.
Po powrocie do kraju m.in. prowadził kuchnię dla Grupy Warszawa, jak i organizował duże przedsięwzięcia cateringowe.
Mimo młodego wieku jest bardzo cenioną osobą, wśród kulinarnego środowiska. Na swoim koncie ma udział w wielu prestiżowych konkursach kulinarnych zarówno w Polsce, jak i na świecie.
Dzisiaj potrawy Juliana Zielonki możemy zjeść w Dolinie Charlotty w Strzelinku. Klienci
zachwalają sobie te smaczne dania i bardzo często wracają. Żadna osoba nie wyjdzie z tego miejsca głodna i niezadowolona. Trzeba przyjechać i spróbować. Zadowolenie klientów jest także moim osobistym sukcesem.

SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE O PLEBISCYCIE I INSTRUKCJA GŁOSOWANIA


Zobacz również

Bakterie kałowe w wodzie butelkowanej. Znana firma ma kłopoty

Bakterie kałowe w wodzie butelkowanej. Znana firma ma kłopoty

Jak wygląda nasze miasto po zmroku?

Jak wygląda nasze miasto po zmroku?

Polecamy

Co oznacza szarpanie silnika? Mechanik mówi co trzeba zrobić

Co oznacza szarpanie silnika? Mechanik mówi co trzeba zrobić

Te sklepy będą otwarte w majówkę 2024

Te sklepy będą otwarte w majówkę 2024

GIS ostrzega: Tatar wołowy, 200 g (24.04)

GIS ostrzega: Tatar wołowy, 200 g (24.04)