Najlepsze lokalne produkty. Zielone Serce Pomorza (ZDJĘCIA)

Sylwia Lis
Certyfikaty Zielone Serce Pomorza wręczone. Tym razem bez gali. Zdjęcia z poprzednich edycji. Archiwum/Sylwia Lis
Spieszymy do Was z wynikami konkursu o certyfikat lokalnej marki Zielone Serce Pomorza. To najlepsze lokalne produkty. Certyfikaty wręczone.

Zielone Serce Pomorza! Najlepsze nalewki, rękodzieło, imprezy. To jest marka! Certyfikaty wręczono tym razem w domach, ze względu na pandemię nie zorganizowano uroczystej gali.

Kategoria - kulinaria regionalne/artykuły spożywcze

Nagroda główna:
- Piotr Dziewański, Gospodarstwo Rolne Globio Fish za pstrąga w zalewie octowej marki „Kaszubska Rybka"
Wyróżnienie:
- Grzegorz Bartosiewicz, Gospodarstwo Ekologiczne za ekologiczny olej rydzowy tłoczony na zimno

Kategoria - wybory rękodzielnicze i rzemieślnicze

Nagroda główna:
- Edmund Werra, Pracownia ceramiczna Arbata za ceramikę kaszubską
Wyróżnienie:
- Hanna Iwanow za obrazy
Wyróżnienie
- Krystyna Kostecka za wyroby z wosku

Kategoria - usługi/wydarzenie lokalne

Nagroda główna:
Andrzej Paszota, Gorzelnia Rolnicza za usługę turystyczną – zwiedzanie gorzelni rolniczej w Podolu Wielkim
Wyróżnienie:
- Centrum Promocji Produktu Lokalnego w Karżnicy za Mój Rynek w Karżnicy

Poseł PiS rzecznikiem praw obywatelskich?

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie