Najlepszy kebab w Słupsku. Polecają klienci
Opinie w Google to kopalnia wiedzy z pierwszej ręki. Lubimy je czytać i coraz więcej decyduje się zostawić komentarz po wizycie w restauracji, barze czy w zakładzie usługowym. Często właściciele lokali odpowiadają, dziękują lub tłumaczą przyczyny tego, co mogło nie podobać się klientowi. W rezultacie przyznawane są gwiazdki, które świadczą o popularności miejsca i jakości oferowanych usług.
Tym razem sprawdziliśmy, które lokale w Słupsku oferujące kebaby cieszą się największym uznaniem kebabożerców.
Kebab - charakterystyka
W Polsce słowo kebab oznacza zazwyczaj döner kebap, czyli danie kuchni tureckiej w postaci odpowiednio doprawionego mięsa baraniego skrawanego z pionowego rożna, podawane z surówką warzywną i owczym serem, współcześnie przekształcone w danie typu fast food. Ze względu na ceny baraniny oraz preferencje smakowe Polaków, mięso w polskim kebabie to zwykle wołowina lub kurczak, jedynie z dodatkiem baraniny.
Kiełbaski zapiekane w cieście
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?