- Można do nas wstąpić w i chwycić kawałek pizzy na dalszą drogę. Opieramy się na samych włoskich produktach. Długo uszyliśmy się przepisów, są to sprawdzone włoskie receptury. Spędziłem tam każde wakacje od najmłodszych lat. Chcę podzielić się swoimi wspomnieniami z naszymi klientami – reklamuje właściciel i kucharz Daniel.
Każdy, kto zechce przywrócić wspomnienie z włoskich wakacji powinien spróbować pizzy z bakłażanem, oliwkami, lekko skropionej oliwą z oliwek. Nietuzinkową propozycją jest tzw. pizza bianco z ziemniakami i białym sosem. Poza tym panini z dodatkiem szynki parmeńskiej, rukoli i mozzarelli też wprost z Pizza Pazza może trafić wprost do waszych domów.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?