W programie stacji Polsat Top Chef w kuchni spotykają się szefowie kuchni znakomitych restauracji. - Tutaj do walki na noże stają wyłącznie profesjonaliści. Tu wymagana jest perfekcja w każdym calu i różnorodne zdolności. Trzeba umieć przyrządzić wyszukaną potrawę, ale nie tylko. Program sprawdza podstawowe predyspozycje do bycia szefem kuchni, a także poddaje próbie wszechstronność i kreatywność uczestników. A wszystko weryfikowane jest za pomocą kulinarnych zadań. Uczestników podczas kolejnych konkurencji oceniać będzie jury, na którego czele stanie Wojciech Modest Amaro - reklamuje program stacja Polsat.
Zobacz także: Restauracje ze Słupska i Ustki w gronie stu najlepszych w Polsce
I w nadchodzącej edycji jednym z kucharzy, którzy staną przy stole, będzie Rafał Niewiarowski, prowadzący ustecką restaurację na promenadzie Dym na Wodzie, doświadczony kucharz specjalizujący się m.in. w kuchni molekularnej i sezonowej. Pierwszy odcinek nowego sezonu Top Chefa będzie można zobaczyć w środę (4 marca) o godz. 20.40 na antenie Polsatu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?