Rozmowa tygodnia. Agnieszka Krzymuska, córka twórcy Karczmy pod Kluką w Słupsku
Zbigniew MareckiZaktualizowanoRozmowa tygodnia. Agnieszka Krzymuska, córka twórcy Karczmy pod Kluką w Słupsku, która w tym tygodniu skończy 50 lat, opowiada o czasach, gdy ta restauracja pojawiła się w krajobrazie gastronomicznym miasta.
Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.
Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej
polityka prywatności oraz
warunki korzystania z usługi firmy Google.
Dodając komentarz, akceptujesz
regulamin
oraz Politykę Prywatności.
Podaj powód zgłoszenia
G
Oj GP II U Was strach cokolwiek wpisać , a było tak cu[wulgaryzm] !!!
G
15 listopada, 18:20, Gość:
Czy można wrócić do przeszłości ! Było by cu[wulgaryzm] !!!
15 listopada, 18:22, Gość:
Wpisano cu[wulgaryzm] - skąd wulgaryzm ,chyba ,że z automatu
Cu[wulgaryzm]
G
15 listopada, 18:20, Gość:
Czy można wrócić do przeszłości ! Było by cu[wulgaryzm] !!!
Wpisano cu[wulgaryzm] - skąd wulgaryzm ,chyba ,że z automatu
z
ważna informacja w lidzie... że kończy w tym tygodniu 50 lat... #jprdl