- Tradycja 160-letnia zobowiązuje - podkreślił podczas konferencji Michał Gotowała, dyrektor Bosmann Browar Szczecin. - Właśnie wprowadziliśmy do sprzedaży bosmana niepasteryzowanego w butelkach półlitrowych. Tego typu trunki wymagają najwyższego reżimu technologicznego. Nasz zakład takie wymogi spełnia.
Przy okazji dyrektor szczecińskiego browaru pochwalił się Srebrnym Medalem Jakości dla bosmana specjal. Został przyznany przez belgijskich ekspertów w bardzo prestiżowym branżowym konkursie międzynarodowym Monde Selection w Brukseli. Oceniano głównie jakość i smak.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?