Izmir to miejsce, gdzie zjemy kebaba, tortille, calzone, ale również z trzydzieści rodzajów pizzy.
Do wyboru jest kebab z kurczakiem lub baraniną w małej lub dużej bułce, podawany z warzywami oraz sosem. Dodatkowo do kebaba możemy zamówić prażoną cebulkę, papryczki pepperoni czy oliwki i fetę oraz podwójną porcję mięsa. Nowością jest sero-kebab w bułce (w zależności od wielkości kosztuje 10, 13 lub 18 zł, frytko-kebab w bułce 8 lub 11 zł oraz korytko Izmir, czyli frytki, mięso, zapieczony ser, warzywa i sos 14 zł.
Poza kebabem znajdziemy tam również z trzydzieści rodzajów pizzy - od łagodnej margherity po piekielnie ostrą diabolo. Rodzaje i ceny pizzy znajdują się w wizytówce Izmir Kebab&Pizza na Menu Online.
Dla miłośników sałatek w karcie znajdują się również warzywne wariacje, jak sałata lodowa połączona z papryką, pomidorem, ogórkiem, fetą, oliwkami i czerwona cebulą (sałatka grecka), sałata lodowa, krewetki, chili, czosnek, limonka (frutti di mare) czy połączony z kurczakiem, kapustą pekińską, ananasem, kukurydzą (hawai). Za sałatkę, do której otrzymujemy pieczywo czosnkowe oraz sos, zapłacimy od 7 do 10 zł.
Dowóz na terenie Słupska gratis. Za dowiezione dania istnieje możliwość zapłacenia kartą.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?