Warsztaty kulinarne w Łodzierzy

Andrzej Gurba
Warsztaty kulinarne w Łodzierzy
Warsztaty kulinarne w Łodzierzy
W Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Łodzierzy odbyły się warsztaty kulinarne dotyczące produktów tradycyjnych województwa pomorskiego zorganizowane przez Sekcję Informacji i Promocji Agencji Rynku Rolnego w Gdyni oraz nauczycieli łodzieskiej szkoły.

Uczniowie wysłuchali wykładu, a także uczestniczyli w pokazie przyrządzania potraw opartych na produktach drobiowych. Prezentacji dokonali kucharze z Stowarzyszenia Kucharzy Polskich: Andrzej Ławniczak, Krzysztof Szulborski i Natalia Sawirska. Asystowali im uczniowie z Technikum Żywienia i Usług gastronomicznych. Gościem warsztatów był Leszek Gołasiński, wicedyrektor gdyńskiego oddziału Agencji Rynku Rolnego.

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie