W tym roku gospodarze raczyli gości przede wszystkim smakami. Zaprosili bowiem na Wielką Galę polskie gwiazdy kuchni: Artura Grajbera, Michała Tkaczaka oraz Tomasza Leśniaka, którzy na co dzień gotują w najlepszych polskich hotelach. Potrawy kuchni Wschodniej, Południowej i Zachodniej przygotowywane przez mistrzów kulinarnego rzemiosła powinny zapaść w pamięci i w smakach gościom - zwłaszcza specjały kuchni molekularnej.
Swój kunszt zaprezentowali też cukiernicy z Europejskiej Szkoły Mistrzów "Profesjonal" im. W. Kandulskiego z Poznania.
Ponieważ niektórzy narzekali, że mogło być trochę cieplej - rozgrzał ich zespół KOMBII. Wystąpiła też czarująca taneczna Rising Stars Revue.
Prezes PIG, Dariusz Więcaszek podkreślił, że spotkania w Ogrodzie Różanym to biznesowo-kulturalne święto całego regionu i jej stolicy. Dedykował je przede wszystkim jednak przedsiębiorcom zrzeszonym w Północnej Izbie Gospodarczej.
- To nasze podziękowanie dla członków za kolejny już rok współtworzenia największej izby gospodarczej w kraju - dodał.
Na koniec, jak co roku, uczestnicy otrzymali do rąk aktualną gazetkę z Gali, przygotowaną przez zespół "Głosu Szczecińskiego". Największe zainteresowanie budziły zdjęcia uczestników.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?