- Mamy kilka lokali w mieście, ale ten przy ul. Bema jest o tyle wyjątkowy, że w nim przygotowujemy kebab serwowany tylko na miejscu. To podnosi jego walory: danie jest świeże, frytki chrupkie - mówi Bartek Tutka z Hasan Kebab.
Lokal z kebabami funkcjonował w tym miejscu już wcześniej, choć pod inną nazwą.
- Jednak w związku z tym, że serwowaliśmy tu też alkohol, wstrzymywaliśmy się z nadaniem mu szyldu Hasan Kebab. Jednak gdy klienci zaakceptowali nową formułę, zmieniliśmy nazwę na taką, pod jaką działają i inne nasze lokale w regionie - mówi Bartek Tutka. Hasan Kebab przy ul. Bema serwuje oczywiście kebab z różnymi rodzajami mięs, surówkami, sosami, proponuje frytki belgijskie i zestawy na talerzu.
- Wszystko robimy ze świeżych produktów. Codziennie przygotowujemy świeże mięso , fryturę do frytek oraz gęste i aromatyczne sosy na badzie jogurtu i majonezu - mówi szef lokalu. Przy lokalu jest ogródek, w którym można zjeść danie i napić się piwa. Lokal otwarty jest od poniedziałku do czwartku w godz. 10-22, w piątki i soboty do godz. 3 w nocy, a w niedziele od 12 do 22.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?