Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kurt Scheller gotował w hotelu Grand Lubicz (wideo, zdjęcia)

ms
W środowy wieczór (10 sierpnia) mistrz kuchni, Kurt Scheller, gotował dla gości hotelu Grand Lubicz i turystów, którzy przyjechali do Ustki. Uczestnicy kolacji "2side of plate" mogli spróbować, jak smakuje łosoś z krewetkami i szafranem albo tatar wołowy po szwajcarsku, według przepisu Kurta Schellera. W kolacji uczestniczyło 140 osób, a dziesięcioosobowa załoga kucharzy, pod okiem samego mistrza Schellera, przyrządziła pięć różnych dań. Więcej o kolacji z szefem kuchni Kurtem Schellerem przeczytacie w piątkowym (19 sierpnia) wydaniu "Głosu Słupska". (ms)Zobacz wideo: Kurt Scheller gotował w hotelu Grand Lubicz <iframe src="http://get.x-link.pl/5ac70765-ed76-d000-0583-d206cb2f0735,cc1370f7-abc0-aadf-bdaf-80a0f4075381,embed.html" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""></iframe>
W środowy wieczór (10 sierpnia) mistrz kuchni, Kurt Scheller, gotował dla gości hotelu Grand Lubicz i turystów, którzy przyjechali do Ustki. Uczestnicy kolacji "2side of plate" mogli spróbować, jak smakuje łosoś z krewetkami i szafranem albo tatar wołowy po szwajcarsku, według przepisu Kurta Schellera. W kolacji uczestniczyło 140 osób, a dziesięcioosobowa załoga kucharzy, pod okiem samego mistrza Schellera, przyrządziła pięć różnych dań. Więcej o kolacji z szefem kuchni Kurtem Schellerem przeczytacie w piątkowym (19 sierpnia) wydaniu "Głosu Słupska". (ms)Zobacz wideo: Kurt Scheller gotował w hotelu Grand Lubicz <iframe src="http://get.x-link.pl/5ac70765-ed76-d000-0583-d206cb2f0735,cc1370f7-abc0-aadf-bdaf-80a0f4075381,embed.html" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allowfullscreen=""></iframe> Wojciech Gostkowski FotoGostek
W środowy wieczór (10 sierpnia) mistrz kuchni, Kurt Scheller, gotował dla gości hotelu Grand Lubicz i turystów, którzy przyjechali do Ustki. Uczestnicy kolacji "2side of plate" mogli spróbować, jak smakuje łosoś z krewetkami i szafranem albo tatar wołowy po szwajcarsku, według przepisu Kurta Schellera. W kolacji uczestniczyło 140 osób, a dziesięcioosobowa załoga kucharzy, pod okiem samego mistrza Schellera, przyrządziła pięć różnych dań. Więcej o kolacji z szefem kuchni Kurtem Schellerem przeczytacie w piątkowym (19 sierpnia) wydaniu "Głosu Słupska".

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gp24.pl Głos Pomorza