MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Magazyn "Głosu Pomorza". Co w numerze?

red.
O czym przeczytasz w magazynowym wydaniu "Głosu Pomorza". Zapraszamy do lektury.

- Wiecie, że Artur Boruc pokochał dania kuchni arabskiej, a Wojtek Szczęsny zrezygnował z masła orzechowo-czekoladowego na rzecz sushi? Z kolei Kapustka odstawił pizzę, a przerzucił się na warzywa i brązowy ryż. O tajnikach żywienia polskie j reprezentacji opowiada nam dziś Tomasz Leśniak, kucharz piłkarzy - czytaj na str. 14.

- Polecam też rozmowę z profesorem Janem Miodkiem, który komentuje język komentatorów i sam zdradza, że piłkę ma w genach - str. 16-17.

- Przed nami wakacje i poszukiwanie wakacyjnych ofert. Uważajmy, aby nie wpaść w pułapkę. Ku przestrodze - historie ludzie, którzy kupili apartamenty na Wyspach Kanaryjskich, a teraz - zamiast wylegiwać się beztrosko na plaży, toną w długach - czytaj na str. 11.

- Lubicie kryminały? Kto nie lubi! Historia opisana przez Mariusza Parkitnego, na pewno Państwa zainteresuje. Jak i dlaczego zginął homoseksualista w Szczecinie? Czy było to morderstwo na tle homofobicznym? - czytaj na str. 10 i koniecznie zajrzyj do serwisu zbrodniepomorza.pl. Tam całe multum kryminalnych historii sprzed lat.

- A na koniec - dzisiaj koniec ćwiczeń Anakonda - fotoreportaż na str. 8.

PRZECZYTAJ TAKŻE:

gp24

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gp24.pl Głos Pomorza