- Osiem lat pracowałem za barem w Kellerze. Już za tym zatęskniłem i otwieram własny lokal - mówi Michał Gwiżdż, szef B4. - Zapraszam wszystkich wybierających się na imprezy, aby wpadali tu coś wypić i zjeść. Przyjść będzie można też na przekąskę i po zabawie w mieście. Alkohole serwujemy w cenie już od czterech złotych
Lokal B4 otwiera się w piątek o godz. 18. W pierwszy weekend wszyscy, którzy zamówią coś do picia, chleb ze smalcem i ogórkiem, czy koreczki śledziowe dostaną za darmo. W ofercie będą też kanapki i hot-dogi.
Menu On-line w Słupsku Puby, pizzerie, restauracje - wybierz coś dla siebie
Lokal ma być czynny codziennie do późnych godzin nocnych.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?