Corner to pizzeria, jednak zamówić tam można nie tylko pizzę, ale również kalafiory, zapiekanki makaronowe i sałatki.
- To firma rodzina, którą prowadzimy razem z siostrą - mówi Wojciech Biel, współwłaściciel pizzerii. - Wiele zawdzięczamy też rodzicom, bo oni świetnie gotowali i ich smak szedł z nami.
Jak twierdzi, receptą na sukces niewielkiego lokalu, który istnieje już 14 lat, jest zaangażowanie właścicieli i pracowników.
- W swoją pracę wkładamy dużo serca. Nie oszukujemy naszych klientów i podajemy im to, co sami też chętnie byśmy zjedli - mówi Wojciech Biel. - Menu zmieniało się, niektóre dania z niego wypadały. Tak było na przykład z kuchnią domową, którą mieliśmy swego czasu w ofercie. Karta jest niewielka, ale są tam potrawy, które nasi klienci lubią najbardziej. Oczywiście może się ona jeszcze zmieniać, w zależności od wskazań naszych gości. Naszą zaletą są również ceny, niższe niż u konkurencji.
A najbardziej lubią pizzę, szczególnie tę łagodną i uniwersalną, czyli z pieczarkami i szynką, ewentualnie z kurczakiem.
- Są dni, kiedy sprzedajemy bardzo dużo pizz jednego rodzaju, a następnego dnia nasi klienci dzwonią z zamówieniami na przykład na kebaby - mówi Wojciech Biel.
Pizzeria Corner, al. 3 Maja 72/2, Słupsk.
Wskaźnik Bogactwa Narodów, wiemy gdzie jest Polska
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?