Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Surówka z czerwonej kapusty

Redakcja
Przepis Wandy Giżyckiej

Składniki:

Główka kapusty,
średnia cebula,
dwie łyżki majonezu,
sól,
pieprz,
plaster cytryny.

Wykonanie:

Kapustę trzemy na tarce do warzyw, dodajemy drobno pokrojoną cebulę, przyprawy, wciskamy sok z cytryny. Zostawiamy na dwa kwadranse. Na koniec dodajemy majonez.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gp24.pl Głos Pomorza