Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg czwarty raz triumfuje w Lidze Mistrzyń [ZDJĘCIA]

KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg czwarty raz triumfuje w Lidze Mistrzyń [ZDJĘCIA]

Pogoń urwała punkty Jagiellonii. Walka o mistrzostwo nabiera rumieńców

Pogoń urwała punkty Jagiellonii. Walka o mistrzostwo nabiera rumieńców

Polecamy

Gra inna niż wszystkie. Czy warto zagrać? Recenzja Children o the Sun

Gra inna niż wszystkie. Czy warto zagrać? Recenzja Children o the Sun

Wiadomo, na co trafiły pierwsze fundusze z KPO

Wiadomo, na co trafiły pierwsze fundusze z KPO

Przecieki na maturze 2024. Pytania niejawne zostaną ujawnione?

Przecieki na maturze 2024. Pytania niejawne zostaną ujawnione?