Zobacz, jak Magda Gessler stworzyła restaurację "Kurnik" w Słupsku (wideo)

Zbigniew MareckiZaktualizowano 
Magda Gessler podczas rewolucji w Słupsku.
Magda Gessler podczas rewolucji w Słupsku. Archiwum/ Łukasz Capar
W najbliższy czwartek o godz. 21.30 TVN w programie Magdy Gessler "Kuchenne rewolucje" zaprezentuje przemianę słupskiej restauracji.

Tym razem zobaczymy, jak restauracja "U Wikinga" w ciągu czterech dni przemieniała się w restaurację "Kurnik", która działa przy ul. Garncarskiej 11.

Gdy przed kilku miesiącami nagrywano ten program, wydarzenie stało się głośne w całym kraju po tym, jak Magda Gessler wywołała awanturę w Dolinie Charlotty i opowiedziała o jej odczuciach, udzielając wywiadu naszej dziennikarce.

Zobacz także: Magda Gessler, awantura w Dolinie Charlotty (wideo)

Teraz wszyscy będą mogli obejrzeć efekty jej gastronomiczno-stylizacyjnych działań, bo jak smakuje nowe menu restauracji "Kurnik" można się przekonać w każdej chwili, gdyż lokal cały czas działa i przyjmuje gości w mocno zmienionym wnętrzu.

Wideo

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Komentarze 116

Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują na niej polityka prywatności oraz warunki korzystania z usługi firmy Google. Dodając komentarz, akceptujesz regulamin oraz Politykę Prywatności.

Podaj powód zgłoszenia

K
Klijęt

Stanowczo demętuję wszelkie złe opinje, ja tam bywam, bawię się i jadam do syta zawsze jak mam na to ochotę. Nie narzekam i daje napiwki.

 

M
Mala

Restauracja kurnik to jedna wielka pomylka pracownicy sa ponizani wyzywani a do tego wszystkiego oszukuja kantuja jak moga nie polecam tam ani jesc ani pracowac

K
Kam!

Polecam! Smacznie, przyjemnie. Warto się wybrać!

M
Marek
W dniu 26.08.2014 o 16:14, Janusz z Bolesławca napisał:

tak sobie czytam te wasze komentarze i wnioskuje ze strasznie zawzięte z was biedaki strasznie plujecie jadem na tą restauracje to z czystej waszej zawiści sami byście chcieli mieć taki lokal ale was na to nie stać.żałośni jesteście pisząc te komentarze a myślę że wielu piszących nawet tam nie było.Pozdrawiam właścicielki :) i wszystkiego dobrego życzę.Janusz z Bolesławca (dolny śląsk)           ja tam bylem to wszystko to prawda. OCHYDA ZIMNO Smierdzi fuuuuj

 

J
Janusz z Bolesławca

tak sobie czytam te wasze komentarze i wnioskuje ze strasznie zawzięte z was biedaki strasznie plujecie jadem na tą restauracje to z czystej waszej zawiści sami byście chcieli mieć taki lokal ale was na to nie stać.

żałośni jesteście pisząc te komentarze a myślę że wielu piszących nawet tam nie było.

Pozdrawiam właścicielki :) i wszystkiego dobrego życzę.

Janusz z Bolesławca (dolny śląsk)

m
marato

Jedzenie moze dobre ale porcje to chyba dla dzieci bardzo mało podają. robiłem tam chrzciny i nie polecam totalna amatorka. młoda szefowa tylko wygadana w gębie

G
Gość andrzejkowy

Byłam na Andrzejkach. Na samo wejście śmierdzi. 20 osób na 150 osobowej sali. Zimno.

Andrzejki miały być do 4 rano a sprzęt zwinęli o godz 2. Ponadto koleżanka miała włos w paszteciku. Nie polecam. Syf Syf.

G
Gość

z mężem poszlismy tam na obiad,była to nasza rocznica ślubu,oczywiście po wyemitowanej "rewolucji"z czystej ciekawosci nas tam pociągnęło..ale nie zawiedliśmy się-obsługa miła, jedzenie b.dobre i dużo,nie dało się wszystkiego zmieścić do brzuszka więc napchaliśmy do słoików...a w domu mąż zrobił ogromnął kupe.

r
rafi

MASAKRA 

bylem tam na obiedzie to porazka no jedzenie beznadziejne ... i w dodatku w malych porcjach nie to jakas porazka a nie rewolucje, tylko pani Magda czas zmarnowala obiad podany jak w barze nie przydekorowany ani nic jedna wielka katastrofa :(

obiady skape ta pani nastawia sie na zysk ale... dajac malo to i malo ludzi bedie miala niezgadzam sie z panem ktory niby dosal duyzy obiad 

J
Jola
W dniu 18.09.2013 o 00:22, Klient napisał:

Czytając powyższe komentarze mam wrażenie, że piszemy o różnych restauracjach bądź ludzi piszący powyżej sa najzwyczajniej w świecie zawistni. Jesli ktoś mi powie, ze porcje sa małe to chyba mówi to osoba o dużej nadwadze potrafiący duuuuuzo zjeść. Ja zapłaciłem 31zl za polowe kurczaka z farszem, frytkami, surówka i napojem i zupa. A porcji tego kurczaka nie potrafiłem mówiąc kolokwialnie "ogarnąć" pomimo ze jestem pokaźnych gabarytow i potrafię zjeść. A wypowiedz osoby, która podaje sie za pracownice jest żałosna i tylko za sama pisownie nie zatrudnilbym takiej osoby, podejrzewam ze nawet 6klas podstawówki nie skończyła. Byłem tylko raz, ale przy następnej okazji chętnie wstąpie i cos zamówie.Życzę powodzenia właścicielce/owi i pozdrawiam wszystkich niedowartosciowanych imbecyli którzy najprawdopodobniej oceniają nigdy tam nie będąc.

z mężem poszlismy tam na obiad,była to nasza  rocznica ślubu,oczywiście po wyemitowanej "rewolucji"z czystej ciekawosci nas tam pociągnęło..ale nie zawiedliśmy się-obsługa miła, jedzenie b.dobre i dużo,nie dało się wszystkiego zmieścić do brzuszka...a warszawiak jest co najmniej sam stuknięty pisząc takie bzdury,bo nie ocenia się człowieka po tym skąd pochodzi.

G
Gość

Ale kebab super.

G
Gość
W dniu 19.09.2013 o 22:54, Sebastian napisał:

Po obejżeniu Kuchennych rewolucji postanowiłem poczytać o tym miejscu i jestem w szoku, młode dziewczyny chcą coś zmienić, proszą o pomoc sławną resteuratorkę, a tu masz banda wieśniaków wypowiadających się na forum odnoszę wrażenie, że z zazdrości bo oni pewnie nic nie robią, a czy obiad za 30 zł jest drogi? tego bym nie powiedział, ale może banda wieśniaków wpiepszających tanie hamburgery tego nie doceni. Dziewczyny jak będę w Waszych okolicach postaram sie Was odwidzić, trzymam kciuki.....

Ja również po obejrzeniu programu wszedłem na to forum,a tu jad!Równierz jeśli nadarzy się okazja,to wstąpię.

m
miras

byłem dzisiaj na golonce totalna porażka porcja w karcie to 1000 gr golonka razem z talerzem i dodatkami może tyle warzyła warzywa ochydne zimne i bez smaku wcześniej jadłem tam to była dobra i duża już tylko jadą na nazwisku  nikomu nie polecam nie smaczne i za drogie jak na taki lokal 

G
Gość

Franciszkanska przez pewien czas miala powodzenie..sprzedajac welniane koldry..

W dniu 24.10.2013 o 16:50, Nieznajoma napisał:

Ja wolę restauracje Franciszkańską w Słupsku.Ceny wiadomo nie są barowe ale jedzenie jest pyszne świeże.Po za tym wystrój też jest eleganckie miękkie sofy toalety czyste ale wiadomo nie każdego stać na taki luksus aczkolwiek to nie tani bar lecz restauracja :)

m
mariolka

bardzo słabiutkie jedzenie ,a w toalecie wszystko się lepi....ble

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3