Lokalem, który miała zmienić znana restauratorka była restauracja "U Wikinga". Teraz jest to Kurnik, w którym możemy zjeść dania oparte głównie na kurczaku i jajach. Nie tam już dyskoteki, za to wciąż możemy skorzystać z kręgielni.
W czwartek, 19 września mogliśmy obejrzeć jak przeprowadzane były rewolucje w słupskim lokalu. Były łzy, ale i chwile radości.
Po wyemitowanym programie odwiedziliśmy Kurnik, aby porozmawiać z jego właścicielką. Opowiedziała nam ona o tym jak rewolucje wpłynęły na jej życie i biznes oraz czy warto było skorzystać z pomocy Magdy Gessler.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?