Agata Maksymiuk
Dziennikarz - GS24.pl, MM TrendyGłos SzczecińskiSzczecin
40 materiałów
Redaktor naczelna Magazynu Trendy, dziennikarka i producentka. Odpowiedzialna za tworzenie treści magazynowych w obszarze tematów: kultura, sztuka, literatura, lifestyle. Pracuje nad organizacją sesji zdjęciowych i wideo, a także kreacją mediów społecznościowych. Jej konikiem jest Instagram i tworzenie strategii komunikacyjnych. Miłośniczka sztuki i nowych mediów. Z wykształcenia kulturoznawca - dziennikarz. Na stałe związana z Głosem Szczecińskim, portalem GS24.pl, tygodnikiem oraz stroną internetową www.szczecin.naszemiasto.pl, miesięcznikiem MM Trendy i kwartalnikiem Strefa Biznesu.
Innowacyjne maszyny do obróbki drewna pochodzą właśnie z naszego regionu
Zaczęło się od diagnostyki maszyn, doszło do remontów i napraw prostego sprzętu, aż w końcu dotarło do budowy rozbudowanych maszyn przeznaczonych do obróbki...
Kolorowe ziemniaki, czyli zdrowy sposób na ożywienie popularnych przepisów
Bywają przekąską, dodatkiem do posiłku, a nawet samodzielnym daniem - ziemniaki. W Polsce to jedne z najbardziej uniwersalnych warzyw. Okazuje się jednak, że w...
Spedycja międzynarodowa. Jak to działa?
Rozmowa z Konradem Gałanem, prezesem Galan Logistics.
Uprawiasz sport? Zadbaj o stopy. Ich kondycja wpływa na cały organizm
Stopy sportowców oraz osób aktywnych fizycznie w sposób szczególny są narażone na kontuzje. Jednak nie tylko przez to wymagają szczególnej uwagi. Ich kondycja...
Kawa po szczecińsku. Już wkrótce na rynku pojawi się lokalna mieszanka kawowa
Kawa - trudno znaleźć osobę, która w ciągu dnia odmówi wypicia filiżanki małej czarnej czy małej, ale z mlekiem. I bardzo dobrze, w końcu picie kawy wpisano w...
Dzięki nim wędzoną rybę nad morzem można zjeść nie tylko w wakacje
Coraz częściej w naszej kuchni pojawiają się ryby wędzone. Doceniamy nie tylko ich smak, ale również wartości odżywcze. Nie da się też ukryć, że na wybrzeżu...
Paczka z wyrobami wędliniarskimi z bezpośrednią dostawą
Naturalne wędliny produkowane na bazie tradycyjnych metod cieszą się coraz większym uznaniem konsumentów. Podobnie jak dostawy świeżej żywności pod wskazany...
Od rodzinnego biznesu do jednej z największych firm
Rodzinna przetwórnia warzyw „Irena” specjalizuje się w produkcji kiszonych ogórków i kapusty według własnej receptury. Obecnie jest jedną z większych firm w...
Tradycyjny smak przekazywany z pokolenia na pokolenie
Tradycyjne wyroby mięsne przygotowywane na podstawie starodawnych receptur, wolne od sztucznych barwników i konserwantów to obecnie pożądany na rynku towar....
Szczecinianka gwiazdą sierpniowego Playboya [ZDJĘCIA]
Nicole Gregorczuk pochodząca ze Szczecina topmodelka została gwiazdą sierpniowego wydania Playboy Polska.